top of page
1a-townshend-landscape-architects-Kings

London

Byggeboom og grønne haver i byen 

I London er der gang i byudviklingen både nord og syd for Themsen. De tidligere arbejderkvarterer Shoreditch og Spitalfields er under forvandling til fashionable og hippe områder. Tidligere jernbanearealer omkring Kings Cross udbygges og transformeres til kultur, boliger og erhverv. Syd for Themsen er et større boligområde under renovering og nybygning til mixed use, boliger, enhverv og kultur.

En studierejse til London sker bl.a. med en lokal arkitekt, og du kommer til at se fantastisk arkitektur af:

Levitt Bernstein, Peter Barber, BIG, Caruso St. John, ​Herzog & De Meuron, Townshend Landscape Arch. m.fl.
 

Et nyt Designdistrikt er på vej i hjertet af Greenwich, flere kendte arkitekter arbejder på at skabe en kreativ hub. Projektet skal samle kunstnere, startups og iværksættere.


Morden Wharf skal omdannes til mixed use byggeri efter plan af OMA. Der skal opføres 1500 nye boliger, hvoraf 35% skal være 'affordable housing', legepladser, børnehaver, kolonihaver, cykelstier m.m. 

Et lignende projekt Morland Gardens, er i gang i det nordlige London, hvor arkitekterne Curl la Tourelle Head Architecture er valgt med deres mixed use program.

I Camden er der en ny 'Highline' på vej på et tidligere sporareal. Camden Highline skal forbinde Kings Cross området med Camden.

 

Studierejser for kommuner og boligselskaber til London handler fx om: 

 

  • hvordan man skaber livability I byen; fra byhaver til pladser og opholdssteder, fx omkring Kings Cross

  • mixed-use byområder, med detail, boliger og erhverv

  • renovering af enorme boligkomplekser som del af et socialpolitisk løft - samt spændende kvalitetsboliger til hjemløse.


Englænderne er også dygtige til at omdanne gamle industribygninger til nye formål, fx kul-transporthaller transformeret til shoppingområde. Et besøgsprogram til London kan også kombineres med én dag i Oxford eller til nogle af de fantastiske engelske haver syd for London.

Antal dage: 2-4 dage

Kontakt os, hvis du/I overvejer en studietur til London. 

bottom of page